Kjo nuk do t’ju pëlqejë meshkujve! Madhësinë mesatare të penisit e mësuam, por çfarë madhësie preferojnë femrat?

Vetëm pak ditë më parë mësuam se madhësia mesatare e penisit nuk është ndoshta aq e madhe sa keni menduar.

Madhësia e penisit ndikon në vetëbesimin e shumë meshkujve, e veçanërisht tek ata që mendojnë se nuk janë duke e kënaqur të dashurën, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, shkenca kësaj radhe vjen me një lajm krejtësisht të ri. Duke e ditur madhësinë mesatare të një penisi, çfarë dimë për atë se sa preferojnë femrat ta keni penisin?

Studimi nga Universiteti i Kalifornisë dhe Universitetit të Nju Meksikos ka mbledhur 75 gra, të moshave 18 deri 65 vjet, dhe u ka prezantuar 33 lloje të ndryshme të penisëve.

Rezultatet kanë zbuluar se preferenca mesatare ishte për një penis të madhësisë 16 centimetra.

Pra, siç po e shihni, kjo është paksa ‘problematike’ duke e marrë parasysh faktin se madhësia mesatare e një penisi është 13 centimetra. /RevistaBora

Mund të ju pëlqejn