Kjo Verë me plot angazhime nga Vjosa Emini(Foto)

Këngëtarja Vjosa Emini, përveç që është e dashur në familje, është shumë e dashur edhe mes mikeve të sa,j të shumta, por edhe me kolegët nga estrada, etj.

Të gjitha këto ajo i shfaq për fansat e saj përmes postimeve që i ben në rrjetet sociale Instagram dhe Facebook.

Padyshim se ajo që e karakterizon Vjosën në këtë verë të nxehtë janë edhe angazhimet e saj të shumta nëpër dasma dhe ahengje familjare.

Vërtetë një këngëtare dhe një personalitet si Vjosa e meriton çdo fjalë të bukur e çdo përshkrim, por edhe çdo dashuri të më të dashurve të saj, një Vjosë plot freski dhe më e bukur se kurrë. /RevistaBora

13743302_1151024094959069_971862433_n[1]New Picture (4)

New Picture (5)

New Picture (7)

Mund të ju pëlqejn