www.revistabora.com

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

0 269

Shumë herë paraqitja skenike është e rëndësishme  pothuajse për të gjithë e sidomos për figurat publike.

Shumë shpesh e keni parë në gazeta e portale të ndryshme të shkruhet për të, Nora Rrahmani një make-up artiste e re dhe shumë e bukur e cila punon në CAS STUDIO dhe  përkujdeset që disa nga VIPAT tanë të duken edhe më bukur.

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Bukuroshet e serialit ‘Osa Mirë’, Adriana Matoshi dhe Ariola Demiri, por edhe dy bukuroshet e skenës muzikore,Tringa Kay e Arta Memedi  dhe moderatorja e emisionit n’Zoom, Albina Zeneli janë vetëm disa nga figurat publike që janë nën kujdesin e duarve të arta të Norës, shkruan Gazeta Skenari

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

 

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

E që punën e saj e prezantojnë shumë mirë edhe personazhet e cekura me lart, por ne sot ju sjellim disa fotografi të Norës ku ajo duket me bukur se asnjëherë./Skenari.com/

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

 

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Ja kush po i bën të bukur VIPAT tanë? (Foto)

Mund të ju pëlqejn