Kush i bëri të vuajnë Motrat Mustafa? (Video)

Motrat Mustafa zakonisht këndojnë për zemrat e thyera, për dhimbjen. Pse?

Nuk është se Safetja e Sahidja kanë vuajtur gjithë jetën, pasi ato kanë pasur lidhje dhe martesa të konsoliduara mirë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe në këngën e fundit, Motrat Mustafa, që janë mjaftë të pëlqyera nga publiku, këndojnë me dhimbje dhe thonë se në dashuri nuk besojnë më, shkruan “Kosovarja”.Pse bre motra? /RevistaBora

Mund të ju pëlqejn