www.revistabora.com

Kush është mashkulli që Morena po e quan të ëmbël? (Foto)

0 176

Morena Taraku, është shumë aktive në rrjetet sociale. Por, të pakta janë fotografitë me meshkuj, e si dukët këngëtarja këtë herë nuk ka prituar aspak që të publikoje fotografi me mikun e saj të ngusht Uronin.

Ky i fundit njihet si një stilist i shumë artistëve, ku për një kohë bukur të mirë ka punuar me On Records, ndërsa tani punon me XLFILMS.

Se a do ta shohim ndonjë bashkëpunim mes Morenës dhe Uronit mbetet të shihet. Por, pse jo kur edhe miqësia e tyre është shumë e mirë, e vazhdimisht shihën pranë njëri tjetrit.

Kush është mashkulli që Morena po e quan të ëmbël? (Foto)

Mund të ju pëlqejn