Ky është hiti i fundit i Haxhi Gashit (Video)

Këngëtari i njohur nga Drenasi i Kosovës por që jeton e vepron në Zvicër ka sjellë videoprojektin e tij më të ri. Ai me muzikë ka filluar të meret që në moshë të re ndërsa si 17 vjecar ka ndjekur mësimet për piano dhe vokal në shkollën e muzikës. Klipi i fundit “Fjalë fjalë” është punuar me muzikë e tekst nga Chipsi kurse videoklipi nga Ardi Production derisa projekti është publikuar në faqen më të madhe të ArkivaShqip.

Mund të ju pëlqejn