Labi i kundërpërgjigjet lajmit për veturën që ia ‘dhuroi’ Shkurte Gashi (Foto)

Sot në mediet kosovare ka dal lajmi se moderatori Labinot Gashi ka marrë një veturë, dhuratë nga këngëtarja Shkurte Gashi.
Madje, është raportuar se me këtë dhuratë, Shkurta e ‘detyroi’ atë që të promovojë sa më shumë punën e saj.

Lajmi.net ka kontaktuar me Labin, i cili është shprehur shumë shkurt, duke thënë se përgjigjen për këtë lajm dhe aludimet e tilla e ka dhënë në njoftimin e tij në Facebook kur tregoi që nuk është më pjesë e RTV 21.

E sipas kësaj pjese, Labi ka thënë se ai asnjëherë nuk i ka kërkuar favore askujt për mbështetjen që ia ka dhënë, duke lënë të nënkuptohet se lajmi i dhënë për Shkurtën nuk është i vërtetë.

Mund të ju pëlqejn