www.revistabora.com

Lori sjell baladën “Një takim”, gjithçka perfekte

0 314

Ajo kishte folur pak kohë më parë se po bënte gati një nga baladat e saja më të bukura, e imagjinoni kur ajo e ka thënë kështu, ku ka shumë hite qoftë këngë ritmike qoftë balada. Po po kjo është artistja shumë e njohur dhe më e angazhuara e muzikës shqiptare Lori, e cila sapo ka sjellë këngën “Një takim”, një siper baladë kjo e mund të themi vetëm kaq ,gjithçka perfekte, që nga bashkëpunëtorët e këngës e deri te veshjet dhe realizimi i klipit. Kënga ka nisur të pëlqehet mjaft e ndërsa shihet edhe nga audienca dhe fansat që kanë nisur ta këndojnë atë duke realizuar edhe video nën kolonen zanore të kësaj balade vërtetë të bukur.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More