www.revistabora.com

Lule Bajra vjen me hitin e ri, këngë që do pushtojë tregun gjatë sezonës verore

0 322

Këngëtarja e njohur Lule Bajra tashmë ka finalizuar projektin e ri muzikorë për këtë sezonë verore, ndonëse shumë e angazhuar me evenimente të ndryshme ajo ka gjetur kohë për të përfunduar një këngë të re me bashkëpunëtorë Ilir Beranin dhe Miti Gecin. Pa diskutim kënga do jetë një super hit dhe do dëgjohet gjithandej, e me këtë rast këngëtarja Bajra e ka paralajmëruar vet projektin e ri, “Sapo përfundova këngên e re, flm Ilir Berani & Miti Geci”, shkruan mes tjerave Lule Bajra.

Lule Bajra vjen me hitin e ri, këngë që do pushtojë tregun gjatë sezonës verore

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More