Lulzim Shehu- Seks, para dhe jetë lukësoze, këto janë të mirat që sjellë FAMA

Pas bashkëpunimit shumë të suksesëshëm me TONI TUKLAN bashkëpunim ky që lansoi në tregun nderkombëtar dhe një artistë tjeter Shqipëtar. .
Kengetari Lulzim Shehu po shijon pa fund suksesin e këngës CALL ME
Duke pasur parasysh suksesin nderkombëtar të TONI TUKLAN dhe vokalin brilant të Lulzim Shehut suksesi i këngës ishte i garantuar.
Sigurisht që nga Fama artistet përfitojn gjithqka qe shtresa mesatare e popullsis e endrron.
Shumë Famë, shumë euro dhe shumë kerkesa nga femrat u adresuan në adres te Këngëtarit në fjalë.
Lulzim Shehu ëshë shprehur për mediatë që nga lansimi i projektit dhe promovimit shumë të madhe në emisionet më të ndjekura në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni tani i duhetë të ballafaqohet me fansat ngado që shkonë. .
Club, aeuroport madje dhe ne rrugë. .
I pytur nga gazetaret që nësë ka pasurë mardhënje seksuale më fanset e ti, ai u shprehë që [SEKSI ka dalur nga xheneti] keshtu qe duhet shijuar.
Epo sigurisht kure bukuria, intelegjenca dhe fama bëhen bashkë sigurisht që suksesi nuk mungon. .

Mund të ju pëlqejn