Lyo vjen me “Për pak” (video)

Leo Kuka, i njohur si ‘LYO’ ka publikuar projektin e tij më të ri. Bëhet fjalë për këngën “Për Pak”, e cila është realizuar edhe me videoklip.

Vlen të theksohet se reperi aktualisht është në gjermani dhe është duke punuar edhe në disa projekte të reja, që priten të publikohen gjatë kësaj vere.

Mund të ju pëlqejn