www.revistabora.com

Maria Zeme godet fuqishëm me ‘Mama mia’ (Video)

0 211

Në skenën muzikore shqiptare po vjen një emër i ri, ndërkohë që zhanrit të hip-hop-it po i bashkohet një këngëtare femër, bëhet fjalë për Maria Zeme e cila pritet që të dridhë skenën me super projektet e saja të cilat është duke i punuar e që të parin tashmë e ka hedhur në tregun muzikorë.

Është nga Korça por jeton në Prishtinë ku edhe ka vendosur të bëhet pjesë e skenës muzikore shqiptare duke bombarduar kështu me hitet e saja si një nga femrat e vetme këngëtare që trajton zhanrin hip-hop.

Këngën e saj të parë ajo e ka punuar me tekst dhe muzikë nga Nurteel derisa videoklipi është punuar nga kompania Universal. Kjo këngë është me plot ritëm derisa e sjellë këngëtaren Maria Zeme me një version dhe stil mjaft interesant e që klipin e saj mund të shijoni tashmë në linkun në vazhdim:

Mund të ju pëlqejn