www.revistabora.com

Mbreteresha e Kobra City “gjunjezon” Kallashin. Klubi fiton shifra marramendëse nga prania saj

0 4,616

Gyli Peja është vajza më seksi e show bizit shqipëtar. Pamja shumë tërheqëse po dhe vokali i ngrohët që këngëtarja në fjal posedo të bë ta duash sapo ta shiko. Ka disa muaj që tani është zhvendosur dhe muzik live bënë vetem tek kobra city dhe qe nga aterimi në këtë klub puna është rritur 100% .

Mbreteresha e Kobra City “gjunjezon” Kallashin. Klubi fiton shifra marramendëse nga prania saj

Përveq faktit që Gyli permes muzikës së saj i argëton gjithë fansat ajo ka raporte të shkelqyera dhe me koleget e tjer. Këngëtari i mirnjohur Den Hasani është njëri nga kolege e Gyli Pejes që e vlerso po dhe jep komente me nota shumë pozitive për artisten ne fjal, madje sipas Denit është Gyli ajo që shkakto termet sapo del në sken. Edhe në rrjetet socjale artistët ne fjal publikojn foto të përbashkta sigurisht ky është një paralajmrim për fansat që një duet i përbashkët do të vie shumë shpejt.

Mbreteresha e Kobra City “gjunjezon” Kallashin. Klubi fiton shifra marramendëse nga prania saj

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More