Milano Tirana nga Kamaco feat Vacca

Kamaco nuk është emer i ri në industrin muzikore Shqipëtar.

Pas shumë projektëve të suksesëshme për trojet shqipëtare të cilat i sjellën shuma marranendese klikimesh ne kanalin muzikor youtube tani Kamaco ka synim tregun Europian.

Italia është vendi i parë ku Kamaco ka hedhë hapin e par.

Bashkpunimi me Vacca artistin e famshëm Italian ka lansu artistin shqipëtar në skenen ndërkombëtare.

Kënga mban titullin Milano Tirana dhe sipas gjitha parashikimev pritet qe të jete hiti veres i cili do ju shoqeroi ne Vetura, Club, Disco.

Mund të ju pëlqejn