“Miss VIP Kosova” shfaqet hot nga plazhi

Dashurie Bilaj është një nga vajzat më moderne të skenës, e thjeshtë e bukur dhe me mjaft klas ajo ka nisur pushimet në plazh pas angazhimeve të shumta që ka pasur në skenën muzikore ndërkohë që së fundi u shpall dhe Miss Vip Kosova, edicion ky që u mbajt javë më parë në Prishtinë ndërkohë që ajo mundi konkurencën që ishin në garë duke u shpallur më e bukura.

Mund të ju pëlqejn