Moda City Model Agency: Hap Konkurs per Model/Modele

Moda City Kompania më e madhe e modës në rajon organizon natën Gala Albanian Fashion Night Pranverë verë 2017 Ftonë të gjithë dizajnerët dhe prodhuesit e tekstilit shqip folës në trevat shqiptare ku mund ti bëni prezentimet e prodhimeve te juaja nëpermes sfilatës dhe fotografive profesionale eventi do të ketë të ftuar special këngëtar artist të njohur të estradës po ashtu në event do të mbahët loja shpërblyse. Mega sfilata do të transmetohet po ashtu në televizionin KTV – Kohavision numri i kreatorve është i limituar na kontaktoni në Facebook Moda City po ashtu Jehona Jehona Salihi Salihi dhe Dashnor Asllani ose ne numërat e telefonit 0037745629059 (Viber) dhe instagram Moda City./ RevistaBora 

Mund të ju pëlqejn