A mund ta besoni çka i ka bërë Ronela ballit të saj (Foto)

Është unike në shumë paraqitje e sidomos në realizim të video klipeve, është një vajzë e suksesshme dhe tejkanoze, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja bën çdo herë gjëra jo shumë të zakonshme, prandaj është dhe me e veçantë dhe më unike. Në një fotografi të fundit që ajo ka bërë publike ne llogarinë e saj ne Instagram ajo duke e mrekullueshme por diçka të çuditshme sheh ne ballin e saj një vije të zezë. /RevistaBora

Mund të ju pëlqejn