“Nata e beqarisë” erdhi nga Gjon Ukaj

Këngëtari sic kishte premtuar sapo ka sjellë projektin e parë për këtë sezon. Artisti Gjon Ukaj sapo ka ardhur me klipin e këngës “Nata e beqarisë”, një këngë e bukur dhe plot ritëm taman për verë dhe sezonin e dasmave ku artisti është shumë i pranishëm. Kjo video do ti paraprijë edhe dy këngëve të tjera që po ashtu do të vijnë gjatë sitinës së nxhetë nga këngëtari.
https://youtu.be/BOmVfbJzNS8

Mund të ju pëlqejn