“Ndarja dhemb” nga Sefë Duraj pritet shumë mirë

Këngëtari i njohur Sefë Duraj sapo ka sjellë këngën me klipe “Ndarja dhemb”. Kënga është gërshetim i bukur në mes baladës dhe ritmit, ndërsa ka një tekst dhe fantastik. Kjo këngë që ka nisur të pritet mirë që orët e para padiskutim se do të jetë një hit.
https://youtu.be/41ih7qSDDCo

Mund të ju pëlqejn