www.revistabora.com

Nikita realizon projektin! Ne Miss Bota 2018,bashkoi institucionet shqiptare!

0 65

Nikita Preka, vajza shkodrane-lezhjane qe perfaqeson flamurin shqiptar kete vit ne Miss Bota 2018,ka bere ate qe asnje vajze nuk e ka arritur deri me sot ne evente nderkombetare. U interesuam per vijimesine e saj,kontaktuam me mikeshen e saj Nertilen,qe mban kontakte cdo dite, me te dhe ajo u tregua shume e lumtur te na konfirmonte, se Nikita ka marre konfirmim nga Shoqata Kombetare e grupeve Vunerabel, minimalisht nga Bashkia e origjines se saj, Shkodres e Lezhes, dhe gjithashtu nga Ministria e Arsimit e nga bisnese te medha, per te realizuar projektin e saj human per edukimin e femijeve e te rinjve, kurdo te vije ne Shqiperi. Nikita ndihet e emaocionuar qe kjo mbeshtetje qe pritet te behet zyrtare,iu dha akoma pa mbaruar konkursi.Shpresojme qe Shqiperia jone e vogel ne politiken boterore te humanizmit, te identifikohet edhe me nje vajze kaq te bukur, talentuar e vizionare per ti sherbyer vendit te saj.Prandaj le ta mbeshtesim te gjithe,shteti dhe shqiptaret edhe simbolikisht me vota Nikiten e Shqiperine ne faqen zyrtare te Miss Botes.Keto vajza artiste e te bukura,po zbukurojne cdo dite e me shume flamurin Kuq e Zi.

Nikita realizon projektin! Ne Miss Bota 2018,bashkoi institucionet shqiptare!Nikita realizon projektin! Ne Miss Bota 2018,bashkoi institucionet shqiptare!

Mund të ju pëlqejn