www.revistabora.com

Një baladë kushtuar nënës nga Gazmend Kosova, ende vazhdon të dëgjohet (Video)

0 188

Një këngë e bukur dhe me plot shije e me një domethënie të madhe pasiqë i kushtohet nënës të cilën tashmë këngëtari nuk e ka gjallë, një baladë shumë prekëse është sjellë nga këngëtari i cili është nga Gjilani por jeton në Zvicër. Gazmend Kosova nuk e ka ndërmend të ndalet pasiqë do të sjellë shpejtë edhe projekte të reja pasiqë njihet si një prej këngëtarëve që gjithmonë kultivon muzikën live. Në vazhdon videoprojekti i tij:

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More