Një dokumentar interesant vjen për Granit Shalën

22

“Nga Esseni i Gjermanisë drejt Prishtinës, Tiranës e Shkupit, për t’i dhënë politikës ashtu siç i dha boksit”. Kështu nis mbishkrimi në dokumentarit dedikuar një personazhi shumë të njohur Granit Shala.

Ky dokumentar i cili për pak orë ka kapur mijëra klikime tregon pak a shumë udhëtimin e tij dhe arsyen se pse tashmë nga boksi ka kaluar në politikë e konkretisht nga një simpatizant dhe aktivist i Vetëvendosjes në Aleancën për Ardhëmërinë e Kosovës.Mund të ju pëlqejn