www.revistabora.com

Një realitet shqiptarë i realizuar në projekt muzikorë, ja kënga e fundit e Haki Godancit (Video)

0 217

Një këngë mjaft e bukur dhe verore me një fabul shumë interesante që flet për realitetin shqiptarë është sjellë vetëm para pak ditës nga këngëtari i njohur i muzikës së pastër shqipe Haki Godanci.

Këngëtari Godanci deri më tani për disa këngë ka punuar me tekstshkruesin Milaim Islami ndërkohë që me disa të tjera me Milaim Mezinin e Agim Gashin ndërsa këngën e fundit të titulluar ‘Thash e theme’ ka punuar me Hamit Kastratin, derisa muzikën e këngëve të tij deri më tani i ka realizuar Kol Susaj, Sami Hoxha, Burim Krasniqi e disa të tjerë.

Kënga e fundit ka zgjuar mjaft kureshtje tek publiku shqiptarë pasiqë flet mbi një realitet tek shqiptarët e deri më tani është klikuar mjaft mirë, derisa edhe videoklipi është realizuar mbi bazën e fabulës së këngës.

Këngëtari i njohur Godanci muzikën e ka vetëm hobi dhe e bën për qejfin e tij edhe pse ka shumë oferta për të kënduar këngën e pastër shqipe gjithandej nga jetojnë shqiptarët mirëpo për shkak të angazhimeve të tjera rreth punës dhe familjes ai nuk paraqitet në to ndërsa muzikën e pastër shqipe vazhdon të kultivojë në ambientet familjare duke e shfaqur kështu edhe në projekte që kurorëzojnë karierën e tij artistike e që e ka traditë familjare që nga gjyshi i tij Ilaz Trnava dhe babai Bislim Trnava.

https://youtu.be/jGk9x9y2hjg

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy