www.revistabora.com

Një super organizim nga ‘Lens Production’, ja detaje (Foto)

0 854

 

‘Lens Production’ në bashkëpunim me Bluepoint dhe USAID  organizuan sfilaten e veshjeve nga kompanit vendore, event ky i cili u mbajt në hotelin Emerald më 6 nëntor

Qëllimi i kësaj sfilate ishte prezantimi i veshjeve dhe prodhimeve te kompanive  vendore,veshjeve sportive,veshjeve ditore si dhe mbathjeve për të rritur dhe fëmijë.

Kjo ngjarje u organizua me sukses nga producenti shumë i njohur Sherif Pacolli, i cili u kujdes për çdo detaj.

Për me shumë shikoni fotografitë e modeleve dhe binduni për këtë super event.

Një super organizim nga ‘Lens Production’, ja detaje (Foto)Një super organizim nga ‘Lens Production’, ja detaje (Foto)Një super organizim nga ‘Lens Production’, ja detaje (Foto)Një super organizim nga ‘Lens Production’, ja detaje (Foto)

 

Mund të ju pëlqejn