Njihuni me bishën shqiptare, trajneri që po çmend rrjetet sociale

Është i ri por shumë entuziast në punë, dhe e gjithë kjo vërehet nga puna që ka bërë deri më tani ai. Valon Faiku, është nga Prizreni dhe për momentin punon si trajner fitnesi, një fushë e cila kërkon shumë impenjim dhe për të pasur sukses duhet që të mos ndalesh asnjëherë, ashtu siç nuk ndalet aspak as Valoni. Fotot e tij po çmendin rrjetet sociale për shkak të fizikut mjaft në formë, ndërkohë që ai është një shembull për rininë se si duhet qenë në top formë ndërsa për të pasur një jetë më të shëndoshë duhet ushtruar vazhdimisht.

Mund të ju pëlqejn