www.revistabora.com

Njihuni me shqiptarin që po çmend zviceranët në bodybuilding (Foto)

0 101

Ka kohë që jeton në Zvicër por me prejardhje është nga Tetova e Maqedonisë. Është marrë një kohë të gjatë me basketboll e nga pamja e parë shihet si sportdashës pasiqë ka një fizik për t’u pasur lakmi si të një basketbollisti të vërtetë. Sherif Jusufi, është 28 vjeçari që po ç’mend zviceranët me format e tij fizike ndërkohë që ai thekson se ka lënë këtë sport duke i’u përkushtuar më shumë bodybuilding-ut si një sport e don shumë dhe që për momentin është duke e ushtruar. Për të parë se në çfarë forme të bukur fizike është ai, mjafton të klikohen fotot në vazhdim.

Njihuni me shqiptarin që po çmend zviceranët në bodybuilding (Foto)Njihuni me shqiptarin që po çmend zviceranët në bodybuilding (Foto)

Mund të ju pëlqejn