www.revistabora.com

Pëlqehet kënga “Bella” nga Petriti

0 121

Një ndër artistët e ri po që ka depertuar fuqishëm në industrin muzikore shqiptare është dhe Petrit Geci . Kënga e re e sapo publikuar mban titullin “Bella” dhe menjëher pas publikimit është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive. Përndryshe qe nga marrja në menagjim nga Edi Hasani , Petriti synim ka tregun internacional. Menagjeri ne fjal tani sapo ka filluar që artistin e ri ta prezantoj me kompani të fuqishem siq është dhe Label 069.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More