www.revistabora.com

Potpuri dasme nga Gëzim Salaj dhe grupi Diamant (Video)

0 614

Gëzim Salaj është artisti nga Ulqini me nje karrier 30 vjeqare. Shumë hite nder vite kan bërë të mundur që emri i ti të jetë ndër emrat më të kërkuar . Projekti i ri nga artisti në fjalë vjen në bashkpunim me grupin më të kërkuar në veri, grupin Diamant. Ndermjet Gëzimit dhe Grupit Diamant bashkpunimet kan filluar qe 10 vite. Projekti fundit është një projekt shumë ritmik i vizealizuar me një klip të cilësis së lartë. Vlen të ceket që Artistët në fjal janë prezent në dasmat shqiptare në Kosovë, Shqiperi, Maqedoni, Mal te zi , Europe, Amerik e Australi. Grupi Diamant përbëhet nga : Arben Dema , Bardh Spahja , Emiljano Lekaj. Natyrisht forca bënë fuqin kështu bashkimi i këtyre vëllëzerve shqipetar Ulqin Shkoder sigurisht që kanë dhe një super projekt muzikor.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More