Premier publikohet Kenga me e re “Ku je be Njeri”(Video)

Sic ju kem premtuar premiera e këngës do jet dhe tek ne, këngëtari për të cilin kem shkruar ditë më parë sapo ka pubikuar Hitin e tij më të ri “Ku je be njeri” Burim Kasumi thotë se ësht mjaft i knaqur me punën të cilën kan bër në këngën e tij.

Revista Bora mëson se Tekstin dhe muzikën e ka punuar Kreshnik Avdiu, ndersa Orkestrimi është bër nga “Arti Rec”. Për Videoklipin është përkujdesur Blerdi Malushi. Dhe Këngë titulloet “Ku je be njeri” shhkruan RevistaBora.

 

Mund të ju pëlqejn