PREMIER : SL sjellë projektin e ri “MOS TA NIN” (Video)

Reperi SL,ka sjellë projektin e tij të ri. “MOS TA NIN” titullohet kënga e re e SL i cili vjen me risinë e tij në këtë verë. Producent i këngës është vet SL , gjithashtu edhe tekstin dhe melodin e këngës e ka bërë SL , nërsa për incizimi , miximi , masterizimi është bërë në AB STUDIO.

Mund të ju pëlqejn