Premier: Xhane Xhane nga Ilir Spanca (FOTO-VIDEO)

Ilir Spanca është këngëtari Prishtinas i cili altualisht jeto dhe puno në Gjermani. Ilirin muzika e ka shoqeruar që nga fëmirija duke pasur parasysh që është djali i këngëtarit shumë të njohur të muzikës popullore Riza Spanca.

 

Përndyshe Riza Spanca për shumë vite radhazi ka qen pjesë e ansamblit te madhë Azem Bejta. Kënga e re nga Ilir Spanca mbanë titullin Xhane Xhane kengë kjo qe mban vulen e Beni Baksit.

Mund të ju pëlqejn