www.revistabora.com

Premierë : “Harem” nga Fati Krasniqi (Foto-Video)

0 736

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Fati Krasniqi.

Fati Krasniqi sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Harem” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip.

Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Fati e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme.

Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Fati është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

Mund të ju pëlqejn