www.revistabora.com

Premierë: “Luni Luni“ nga Bardhe Gega

0 141

Gjithmonë për festar e fundvitit artistët shqipëtar mbledhin forcat dhe për fansat e tyre publikojn këngët e reja. Bardhe Gega është artistja shqipëtare që këtë vitë ka lansuar shumë projekte muzikore të realizuara dhe me videoklipe ,këngë këto që kanë rezultuar shumë të suksesëshme. Për këtē fundvitë Bardhe Gega për fansat e besin të saj ka nxjerr një super këngë. “Luni Luni” mban titullin projekti i ri i sapo publikuar. Kënga është ritmike dhe të bënë për vete sapo ta ndëgjosh. Për tekstin e këngës është përkujdesur Sebastiana Breqani ndërsa për muzikën dhe orkesteimin Alban Arifi. Kënga që nga momentet e para të publikimit është pritur shumë mirë nga publiku këtë e deshmojn klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive që janë versulur në adres të këngëtares.

https://www.youtube.com/watch?v=IiK_3IHCDWk&feature=youtu.be

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More