Premierë: ”Nuk e di” thotë Paloka në këngën e re (Video)

Reperi i ri nga Prizreni, i njohur si Paloka ka publikuar këngën e re.

‘’Nuk e di’’ thotë ai në këtë projekt ku në çdo fjalë që thotë ai shprehë pakënaqësi në vendin tonë.

Artisti në dallim me të tjerët reper që zgjedhin t’i këndoj femrave, parëve dhe drogës, ai nuk e ka bërë një gjë të tillë. Tema sociale e trajtuar në këtë këngë është pritur mjaft mirë.

Epo suksese për reperin.

Mund të ju pëlqejn