www.revistabora.com

Premierë: “The One “ Super projekti i ri nga Bleron (Foto-Video)

0 143

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Bleron Spahiu . Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Bleroni eshte këngëtari i cili kohëve të fundit ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike . Kënga e re nga artisti ne fjal mban titullin – THE ONE dhe menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet pozitive .
Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Bleroni është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More