www.revistabora.com

Premierë – Trojet tona nga Suad Shaptafi FOTO-VIDEO

0 123

Muzika Popullore Shqiptare, përbën një ndër pasuritë më të çmuara të vendit. Folklori muzikor bën një jetë aktive edhe sot, ndërkohë që gjurmët e ti jane qe nga lashtësisë. Folklori muzikor shqiptar e bën jetën e vet në një ndarje specifike, që lidhet me format e të shprehurit muzikor dhe me tipet kryesore të instrumenteve të përdorur. Suad Shaptafi është artisti shqipëtar nga Ulqin që për festë e flamurit sapo ka publikuar projektin muzikor të ri me titull “Trojet tona” Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë qe Suad Shaptafi të jetë një nga këngëtaret më të dashur shqipëtare. Kënga e re premjeren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) kanal ky me mbi 2 miljon subscribe .

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More