www.revistabora.com

Premierë: Zon Perdeda publikon projektin e ri (Video)

0 80

Zon Perdeda është artisti me i ri i talentuar i skenës shqiptare, ai është lindur në Zvicër dhe jeton atje.

Artisti në fjalë ka dy projekte mirëpo nuk po ndalet së punuari ai para disa ditësh ka publikuar projektin e ri, e që është një këngë e punuar nga Blackfish Entermedia.

Kënga mban titullin ‘Senjorita’ dhe pritet të pëlqehet nga publiku njëjtë sikur projektet e kaluara.

Mund të ju pëlqejn