Rimi dhe Kimmche vijnë me plot shije për Muzikën!(Video)

Ata janë dy djemtë simpatik Rimi dhe Kimmche. Kanë publikuar pak ditë më parë një këngë mjaft inetresante, me një super tekst dhe muzikë. Të dy djemtë sollën këngën “Me shije”. Në rastin e tyre me shije nuk është vetëm titulli i këngës, por edhe çdo zgjedhje që kanë bërë për të sjellë produktin final, këngën fantastike. Të dy djemtë realizuan një interpretim të shkëlqyer në “Me shije”.

Nëse ende nuk e keni shijuar këtë klip, kjo është mundësia:

[youtube]https://youtu.be/WIQqTCANIuk[/youtube]

Mund të ju pëlqejn