Rita Ora si gjyqtare kryesore flet për “America’s Next Top Model” (Video)

Rita Ora do të jetë prezantuese dhe gjyqtare kryesore në “America’s Next Top Model”.

Këta të fundit edhe në promovimin e emisionit kanë përzgjedhur këngëtaren shqiptare të flas për shoun amerikan.

“Puna kryesore është të krijoj një brend dhe të shes në biznese të shumta”, ka thënë ndër të tjerash Ora.

Ndryshe, shou do të fillojë më datën 12 nëntor ndërsa në fund të saj, do të përzgjidhet më e bukura, të cilën e pret një unë në fushën e modës. /Bora.Al

Këta të fundit edhe në promovimin e emisionit kanë përzgjedhur këngëtaren shqiptare të flas për shoun amerikan.

“Puna kryesore është të krijoj një brend dhe të shes në biznese të shumta”, ka thënë ndër të tjerash Ora.

Ndryshe, shou do të fillojë më datën 12 nëntor ndërsa në fund të saj, do të përzgjidhet më e bukura, të cilën e pret një unë në fushën e modës. /Bora.Al

Triple threat. America’s Next Top Model is back with mogul, mentor and megastar host, Rita Ora to find the model who has it all 12.12.16 on VH1.

Posted by America’s Next Top Model on Montag, 21. November 2016

 

 

Mund të ju pëlqejn