Rozana bën urimin më të mirë për Vitin e Ri (Foto)

Viti i Ri sot urohet nga shumë fytyra publike.

Por, urimin më të mirë dhe me domethënës deri më tani e ka bërë këngëtarja, Rozana Radi, shkruan Bora.

Ajo ka uruar që në botë të mos ketë asnjë luftë dhe një botë sa më të mirë të fëmijëve.

Duke e ditur se sa shumë po vriten njerëzit në luftërat që po zhvillohen ditët e sotme dhe duke ditur se sa shumë po keqtrajtohen fëmijët, urojmë shumë që këto fjalë të Rozit të bëhen realitet./Bora.al/

 

Mund të ju pëlqejn