Sabri Fejzullahu tregon pse u prishën Shkurta e Shyhreti

I ftuar në emisionin ‘n’Kosovë’ ishte këngëtari i mirënjohur i cili foli rreth jetës së tij private, karrierës e shumëçka tjetër.

Ai foli edhe rreth gënjeshtrës e cila thoshte se ka vdekur Sabri Fejzullahu.

Sabriu thotë se një ditë sigurisht se do të vdes por nuk i frikësohem vdekjes pasi sipas tij e ka jetuar një jetë të mirë dhe se e di se një ditë do të vdes, por ato lajme që kanë qarkulluar sipas tij nuk kanë qenë të nevojshme.

I pyetur nëse i friksohet konkurencës, ai thotë se konkurenca të bën më të fortë.

Fejzullahu foli edhe për raportin e ‘prishur’ të Shkurte Fejzës e Shyhrete Behlulit ku sipas tij nuk ka të bëjë me ndonjë problem mes tyre përveç rivalitetit dhe për këtë gjë thotë se është 1 milion përqind i siguritë.

Mund të ju pëlqejn