Shënohet histori në botën Muzikore Shqiptare – ArkivaShqip merr Butonin e Artë në YouTube

Kanali muzikor më i madh shqiptar “ArkivaShqip” ka marrë sot butonin e artë Golden Play, në platformën YouTube. Kanë kaluar 1 Milionë subscribe, specifikisht 1.371.060, pra abonues në ArkivaShqip. Është hera e parë në historinë muzikore shqiptare që një kanal me muzikë Shqip të nderohet me simbolin e butonit të artë.

Një arritje që është e rëndësishme për ArkivaShqip dhe gjithë botën muzikore shqiptare!

Më poshtë janë fotot e marrjes së simbolit:

Mund të ju pëlqejn