Shkëlqen Mera me “Hala hala”

Një super këngë dhe klip ka ardhur nga artistja Mera Zymeri. Mban titullin “Hala hala” projekti më i ri i saj ku për pak ditë ka kaluar mbi 100 mijë klikime dhe këngëtarja shkëlqen që nga kënga e deri te dukja.

 https://youtu.be/3QnpuAwjfm4

Mund të ju pëlqejn