www.revistabora.com

Shqiptarja e parë krijon pijen energjike me imazhin e saj (Video)

0 311

Ndonëse duket e pabesueshme mirëpo është e vërtetë, një pije energjike që do i bëj konkurencë pikërisht Redbull-it e ndoshta dhe pijeve tjera energjike. BeautyLil esteistja e famshme shqiptare në Zvicër ka vendosur të sfidojë veten edhe në këtë biznes duke prodhuar kështu pijen energjike të famshme me imazhin e saj ashtu si mund të shihet edhe në foto dhe video. Ajo ka marrë licencën për prodhimin dhe shpërndarjen e pijes nën imazhin e saj në mbarë botën për të pushtuar tregun me imazhin dhe shijen e saj.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy