Si vuan trupi për shkak të FUNDIT TË DASHURISË: Pesë ndryshime në organizëm pas ndarjes (Video)

Askush nuk e ka të lehtë të përballojë ndarjen, mirëpo ekzistojnë njerëz të cilët shumë lehtë mund ta përballojnë këtë krizë, si edhe të tillë të cilët kurrë nuk e marrin veten nga depresioni.

Përse ekzistojnë dallime aq të mëdha në reagime?

Vuajtjet dashurore pas ndarjes nuk janë vetëm reagim emocional. Në të vërtetë, dhembjen e dashurisë trupi e përjeton si plagë djegieje apo djegie nën lëkurë, ndërkaq kjo lë një sërë pasojash në gjendjen shëndetësore të organizmit.

Në fakt çdo gjë mund të ketë ndryshuar, por nuk ka përfunduar. Shumë të tjera ende nuk kanë filluar.

Shikoni çfarë ndryshime të pazakonshme ndodhin në trupin tonë pas ndarjes ose divorcit, transmeton Bora.nn-780x439nn-780x4395. Rënie të imunitetit
Shpesh paraqitet ndjenja e dobësisë, pastaj gripi dhe alergjia, si përgjigje ndaj imunitetit të dobësuar. Veç kësaj, mund të shfaqen edhe sëmundjet autoimune, të cilat për pasojë kanë gjendjet depresive, të vetmisë dhe izolimit social.

Çfarë mund të bëni

Dështimi i bën sfidat të duket shumë më të pakapërcyeshme. Janë të paktë ata që guxojnë të shfrytëzojnë mundësitë dhe lirinë e munguar. Në fakt ndarja, për ata që mbetet zgjidhja e vetme, është mundësia për të rifilluar një jetë të re.

Do të jetë më e lehtë nëse evitoni ndjenjën e fajit, vlerësoni veten, harroni të kaluarën, mendoni single, si dhe nëse kujdeseni më tepër…/

Mund të ju pëlqejn