www.revistabora.com

Super e nxehtë dhe kuq e zi, kështu do të vijë në projektin e ri Anna Jenifer

0 137

Këngëtarja shqiptare Anna Jenifer pritet që të hedh në qarkullim projektin e saj më të ri ndërkohë që ditën e Flamurit dalin edhe imazhet e saja në të cilat ajo shfaqet kuq e zi sikur ngjyrat e flamurit, e nxehtë e zjarrtë sikur sakrifica e shqiptarit, ndërsa klipi i saj do të përmbajë skena të nxehta e attribute këto këngëtarja i tregon edhe në foto.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More