www.revistabora.com

Talentja shqiptare takohet me stilistin me të njohur në botë (Foto)

0 114

Ajkuna, specialistja e ndryshimit të ngjyrave në Zvicër nuk po ndalet me suksese.

Duart e saj të arta kanë zbukuruar shumë artistë të njohura, të cilat janë ndarë të kënaqura me punën dhe profesionalizmin e saj.

Ajo me anë të një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar për takimin e saj me stilistin me të famshëm në botë, Mounir Salon

“Ç’do gjë është e mundur, kur e donë punën me Shpirt e me zemër.
Mu plotësu edhe një dëshirë e madhe e imja, që te jem pjesë e Masterclass të Mounir Salon”, ka shkruar Ajkunja në Facebook, duke njoftuar edhe për një diplomë nga Masterclass.

Epo suksese për Ajkunën.

Talentja shqiptare takohet me stilistin me të njohur në botë (Foto)Talentja shqiptare takohet me stilistin me të njohur në botë (Foto)

Mund të ju pëlqejn