‘Ti e din’ vjen nga Labinot Tahiri dhe Dorandd (Video)

Superprojekti muzikor i paralajmëruar nga Labinot Tahiri dhe Dorandd, sapo u publikua.
Fjala është për këngën ‘Ti e din’ e cila në vete përmban shumë ritëm dhe një tekst dashurie.
Muzika e kësaj kënge është bërë nga vet Doranddi kurse teksti nga Albioni dhe Simbol, me miksim dhe masterizim nga Bini Nebihu.
‘Ti e din’ u finalizua me një klip interesant nga produksioni i njohur ‘XL Films’. Më poshtë keni dhe premierën e kësaj kënge:
https://youtu.be/zKUI-VX18dg

Mund të ju pëlqejn