Trajnerja e njohur shembull edhe për… (Foto)

216

E bukur dhe e talentuara Geta Beqa është shndërruar në një figurë të pëlqyer nga shumë vajza të reja.

Dikur aktore, këngëtare dhe tani një trajnerë fituesi dhe vërtet një inspirim për shumë njerëz. Por, bashkëpunëtori i saj Dani Thaqi njëherësh edhe valltari i njohur, e ka përshkruar atë si një shembull, shkruan Skenari.comPadyshim që Geta edhe është një shembull për të gjithë siç e ka cekur edhe Dani në përshkrimin fotografisë që ka hedhur në rrjetet sociale.

Epo krejt çka mund të thuhet është suksese për dyshen në bashkëpunimin e tyre po ngrehin pas vetë shumë klient dhe shumë figura të njohura për publikun. Ndërsa në themi që dyshja së bashku janë një shembull i mirë./Skenari.com/

Mund të ju pëlqejn