www.revistabora.com

Tre protagonistët flasin njëzëri…! Sqarohen të gjitha dyshimet

0 388

Ata janë përfshirë parreshtur në median rozë për shkak të lidhjes së tyre emocionale.

Martesa e balerinëve Klaudia Pepa dhe Albi Nako ishte një nga më të përfolurat gjatë kohës që ekzistoi po aq sa u përfol dhe divorci i tyre.

Dy artistët u treguan mjaft profesionalë dhe kanë tregua respekt të pakushtëzuar ndaj njëri-tjetrit edhe pas ndarjes.

Tashmë Albi po përflitet për një romancë me balerinënë Alba Hoxha. Janë publikuar foto të tyre së bashku edhe pse të dy e kanë mohuar.

Ndërkohë që përfliten për raportin e tyre Albi, Klaudia dhe Alba janë kolegë që e vlerësojnë punën e njëri-tjeterit.

Këtë e kanë treguar të dy balerinët, të cilët e kanë pëlqyer postimin e Klaudiës dhe janë thuajse gjithmonë mbështetes së saj në postimet e shumëkometuara të Klaudias.

Tre protagonistët flasin njëzëri...! Sqarohen të gjitha dyshimet

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More